16. HRVATSKI
ONKOLOŠKI
KONGRES

Sponzori

Dragi suradnici i partneri,

iznimno nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas na 16. HRVATSKI ONKOLOŠKI KONGRES, najveću smotru hrvatske onkologije. Osim stručnih predavanja, želja nam je da naši partneri, predstavnici farmaceutske industrije, aktivno sudjeluju kao sponzori kongresa i/ili organiziranjem sponzoriranih satelitskih simpozija i/ili zakupom izložbenog prostora te na taj način učine ovaj kongres uspješnijim, u konačnici kroz izmjenu znanja i informacija pomognu u našem glavnom cilju – uspješnijem liječenju onkoloških bolesnika.

Ljubazno Vas molimo, da nam se pridružite i svojim doprinosom osigurate potrebnu kvalitetu i standard kongresa, te nas u što kraćem roku izvijestite o mogućnosti sponzoriranja, temi koju predlažete za satelitski simpozij i odluci o zakupu izložbenog prostora. Izložbeni prostor je ograničen, stoga preporučujemo da svoje prijave i rezervacije podnesete u najkraćem mogućem roku. Rezervacija će biti izvršena na bazi “first come, first serve”.

Za sve detalje o sponzorskim mogućnostima, registraciji i plaćanju obratite se Tehničkom organizatoru putem e-maila: hok@penta-zagreb.hr 

Dodjela izložbenog prostora

Odluke o raspoređivanju prostora i postavljanju štandova te sve ostale odluke vezane za izlagače, isključivo su odluke kongresnog organizatora. Međutim, kongresni organizator nastojat će osigurati da se ispune očekivanja i želje svih izlagača. Raspodjela pultova/prostora vršit će se na principu “first come, first serve”.

Izložbeni prostor uključuje

  • Samo prostor (modularna kabina nije uključena).
  • Uključivanje imena i logotipa izlagačke tvrtke u završni program i službenu web stranicu Kongresa.
  • Pristup znanstvenim predavanjima.

Otkazivanje

Od organizatora:

Organizator može izmijeniti ili otkazati izložbu ako se dogode nepredviđene okolnosti. U slučaju otkaza od strane Organizatora,  kompaniji koja izlaže u cijelosti će se vratiti uplaćeni iznos.

Iz tvrtke izlagača:

U slučaju da izlagačka kompanija otkaže svoje sudjelovanje na Kongresu, izlagačka tvrtka mora o tome pismeno obavijestiti Organizatora. 

Uvjeti otkaza:

Prije 17. ožujka 2023. – 50% ukupnog iznosa.

Nakon 18. ožujka 2023. – povrat sredstava neće biti ostvaren

Sve dodatne opcije i uvjeti navedeni su u sponzorskoj obavijesti

Plan izložbenog prostora

Plan izložbenog prostora će biti vidljiv samo potvrđenim sponzorima.